Вашето име:


E-mail адрес на получателя:


Безплатен пробен период за Lexi Comp и Lexi Interact


Уважаеми колеги,

Бихме искали да информираме, че Югоизточно-европейската фармацевтична асоциация (SEPA)*, чийто член е Българския фармацевтичен съюз, стартираха съвместен проект, който има за цел по-нататъшно обучение на фармацевтите в областта на фармакологията, фармакотерапията, лекарствените взаимодействия и нежеланите лекарствени реакции, които могат да допринесат за по-високото качество на фармацевтите услуги и оказването на фармацевтични грижи.

В тази връзка е постигнато споразумение с фирмата разработчик Data Status doo за безплатен достъп до платформите Lexi Comp и Lexi Interact в периода от 27.09.2017 до 31.10.2017 г. за всички магистър-фармацевти, чиито съсловни организации членуват в SEPA.

Моля, следвайте приложените инструкции за за достъп и използване на базите-данни, както и следните кодове за достъп:

1. Lexi Comp
URL: http://online.lexi.com/lco/action/login
Login: komora
Password: AzJaEHAV


2. Lexi Interact
URL: http://interact.datastatus.rs/
Korisničko ime: afk
Lozinka: AfarmKom2017

 

*Югоизточно-европейска фармацевтична асоциация (SEPA), http://sepa.eparlament.ba/home – има за цел подобряване на професионалните умения на фармацевтите и повишаване на информираността на населението за здравето и здравословния начин на живот. Учредители са националните организации на фармацевти от Албания, Босна и Херцеговина, България, Черна гора, Хърватия, Косово, Македония, Словения и Сърбия.

Прикачени документи:


Сподели

Публикувана на 2017-09-29 11:35:16 | Прочетена: 256 пъти