Трета национална педиатрична конференция Профилактика, диагностика и терапия в детско-юношеската възраст.

Място на провеждане: гр. Несебър, х-л Сол Несебър Ризорт
Дата: 2018-04-19
Начален час: 14:00
Край: 2018-04-22 13:00
Категория: Обучения


Вашето име:


E-mail адрес на получателя:Уважаеми колеги,

Предстои провеждането на Трета национална педиатрична конференция „Профилактика, диагностика и терапия в детско-юношеската възраст“, която този година ще се проведе под надслов „Здравото дете – комплексна грижа” от 19 до 22 април 2018 г. в гр. Несебър, х-л Сол Несебър Ризорт. Форумът традиционно се организира съвместно от Катедрата по педиатрия при Медицински факултет на МУ – София, Фармацевтичен факултет при МУ – София и фирма „Арбилис”.

За поредна година Български фармацевтичен съюз е подкрепящ партньор на форума.

Програмата на предстоящата конференция наред с традицонното участие на неонатолози, генетици, невролози, ендокринолози, кардиолози и гастроентеролози ще включи и офталмолози, оториноларинголози и ортопеди с проблематика свързана с педиатричния контингент. Неотменна част е и участието на колегите от Фармацевтичния факултет, което определя по-различния характер на конференцията.

Предварителна програма!

Конференцията е акредитирана от Комисия по качество на БФС с 20 (двадесет) КТ, като форма на продължаващо обучение на магистър – фармацевтите по смисъла на Закона за здравето и на Правилата за провеждане на продължаващо обучение на БФС.

Всички редовни членове на БФС, които притежават Европейска професионална карта (ЕПК) за магистър – фармацевт, издадена от БФС, са освободени от заплащане на регистрационна такса.

Тези, които желаят да придобият съответния брой кредитни точки, заплащат единствено стойността на кредитните точки, с които е акредитирана конференцията и хотелско настаняване, ако са заявили такова.

___________________________________________________________________

Заплащането на кредитните точки се извършва на място при регистрация за конференцията.

Заплащането на хотелското настаняване може да бъде извършено в брой, в офиса на „Арбилис” ООД (София 1142, бул. „Васил Левски“ 58А), по банков път (получател: „Арбилис” ООД, „УниКредит Булбанк“ АД, клон „Европа“ BIC код: UNCRBGSF IBAN:BG46UNCR96601036210306).

!!! Задължително носете Европейска професионална карта.

Предварителната регистрация е задължителна! Може да се запишете за участие онлайн или на адрес гр. София, бул. Васил Левски 58А.

Допълнителна информация: http://events.arbilis.com/

Прикачени документи:


Сподели

За да видите детайлна информация за събитието, както и да заявите вашето участие на него, моля влезте в системата.

Място на провеждане - гр. Несебър, х-л Сол Несебър Ризорт