Вашето име:


E-mail адрес на получателя:


IV Варненски фармацевтичен бизнес форум - Здравен Навигатор


За четвърта поредна година Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ - Варна и Български фармацевтичен съюз (БФС) организираха Фармацевтичен бизнес форум и научно-практическа конференция, които събраха фармацевтичното и медицинското съсловие в морската столица в периода 27-29 октомври 2017 година.

Четвъртият Фармацевтичен Бизнес Форум и научно-практическа конференция бяха насочени към фармацевтичните и дермо-козметични компании, фирмите за медицински изделия, дентално здраве, водещите експерти във фармацевтичната практика, както и преподаватели, специализанти, докторанти и студенти от цялата страна.

По време на събитието бяха представени съвременни научно-практически разработки в областта на фармацевтичната наука и практика; фирмени презентации на иновативни фармацевтични продукти и услуги; кръгла маса за обсъждане на иновациите и перспективите пред фармацевтичната практика; модул от програмата за продължаващо обучение на магистър-фармацевти за 2017 г., акредитиран с точки от БФС.

С повече информация за събитието бихте могли да се запознаете тук


Сподели

Публикувана на 2017-11-06 09:31:06 | Прочетена: 699 пъти