Вашето име:


E-mail адрес на получателя:


Покана до медиите


Покана до медиите

22 юни 2016 г.

На 24 юни 2016 г.(петък) – Еньовден и професионален празник на магистър-фармацевтите Българският фармацевтичен съюз организира Ден на отворените врати за консултация с магистър-фармацевти. От 10:00 до 14:00 часа в Ботаническата градина на СУ „Свети Климент Охридски” на ул. „Московска” 49 всеки желаещ може да направи лекарствена консултация с магистър- фармацевт и да премери своето кръвно налягане. Ще има демонстрации за приготвяне на лекарства, както и беседи за ароматерапията, билките и природолечението.

Събитието е част от най-големия фармацевтичен форум - Българските фармацевтични дни, които тази година честват 10-то юбилейно издание. Те ще се проведат от 24 до 26 юни 2016 г. в гр. София. На официална церемония в Софийската опера и балет ще бъдат връчени годишните награди на БФС за продукти на годината.

На 25 юни в НДК ще се проведе специализираното изложение. Програмата на форума, която тази година е под надслов „Фармацевтичната практика - професионална грижа за пациента”, предвижда научни панели и практически обучителни модули. На специална гала –вечер за членовете на съсловната организация ще бъдат връчени наградите за магистър-фармацевт на годината и Регионална фармацевтична колегия на годината.

Специално за форума пристига Ян Смитс, президент на Фармацевтичната група на ЕС.

За допълнителна информация: Мария Стефанова, тел: 0888 571 725


Сподели

Публикувана на 2016-06-27 11:39:14 | Прочетена: 824 пъти