Вашето име:


E-mail адрес на получателя:


ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЧЕСТИТА 2020 ГОДИНА!


Уважаеми колеги,

Уважаеми партньори,

 

На прага сме на Новата 2020 година и в навечерието на светлите Рождественски празници.

В тези предпразнични дни се обръщаме назад, за да преосмислим какво оставяме след себе си в отиващата си година.

За нашето съсловие на магистър-фармацевтите, 2019-та започна тихо, продължи бурно, донесе сериозна реформа на съсловната ни организация и ще я изпратим с благодарност и упование, че авторитетът на професията е издигнат на по-високо ниво и сме помогнали възможно най-добре на всички нуждаещи се.

Ние продължаваме ежедневно да доказваме, че сме най-достъпните медицински специалисти, че успешно посрещаме и отговаряме на предизвикателствата, че качеството на фармацевтичните дейности в нашите аптеки е съпоставимо с най-добрите практики.

Магистър-фармацевтите за поредна година доказаха, че постоянните усилия за устойчива и предвидима система на лекарствоснабдяване дават добри резултати и са в служба на пациентите и защита на общественото здраве.

Сега е времето, в уютна и семейна обстановка, да си пожелаем Новата високосна 2020 година да ни донесе здраве, сили, увереност и взаимна подкрепа за да продължим напред в реализацията на добрите намерения, смелите планове и иновативни проекти!

Нека направим така, че поддържането на високите професионални стандарти и прилагането на добрите практики да надградят постигнатото и резултатите да са видими и оценени по достойнство от всички.

 

Желая здраве и благословение на вас и вашите семейства.

Светли Коледни празници и щастлива Нова 2020 година!

 

Проф. Илко Гетов, дф

Председател

Български фармацевтичен съюз


Сподели

Публикувана на 2020-01-06 09:34:54 | Прочетена: 693 пъти