Вашето име:


E-mail адрес на получателя:


Магистър - фармацевт Лилия Караманчева с приз Business Lady’18 в категория Фармация


  За осма поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клубBusiness Lady. Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Официалната церемония беше вхотел Маринела, който посрещна личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието.Организаторите бяха подбрали 15 изключителни бизнес дами в 13 категории от обществения живот, бизнеса и медиите.

  В категория ФИНАНСОВ СЕКТОР награда получи Милена Виденова, Управител на Кофас за България, която бе отличена за „Съвършенство в управлението на кредитния риск“. Управляващият партньор на ERP.BG - доц. д-р Наталия Футекова получи отличие в ИТ СЕКТОР за „Принос в ИТ образованието“. В категория ФАРМАЦИЯ призът бе връчен на Лилия Караманчева, Генерален мениджър на Queisser Pharma България, за „Социално отговорен бизнес модел и устойчив екип“. Сред отличените дами бе и Илона Станева, Директор „Маркетинг и реклама” на Fibank. Тя получи награда за „Успешно позициониране на Дебитна карта за деца и тийнейджъри“ в категория БЪРЗО РАЗВИВАЩ СЕ ПРОДУКТ. Арх. Весела Мирянова, Председател на Съвета на директорите на „АРТЕКС  ИНЖЕНЕРИНГ” АД за поредна година грабна приз за „Съвършенство в управлението на архитектурна компания, стабилен растеж и безкомпромисност на качеството на строителството“ в категория СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА. В категория ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ призът грабна Калина Широкова, Основател и собственик на „Кокита“, която бе отличена за „Бързо развиваща се фирма, качествено и модерно производство на яйца“. Венета Димитрова, Управляващ директор на „Аркон Консулт” ООД получи отличие за „Успешно реализиране на иновативен проект със социална значимост“ в категория МЕНИДЖМЪНТ. В категория ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ тази тодина бяха отличени две дами - Женя Хаджистоянова, Директор продажби за Източна България и Станислава Русева, Регионален директор продажби – Варна. Двете са част от екипа медицинси център Афродита – представител на тъканна банка Future Health за България. Наградите им бяха връчени за „Успешен мениджърски подход и принос в утвърждаването на най-голямата банка за стволови клетки и в България“. Д-р Мирена Дойчинова, Съосновател и директор на дентална клиника „Smile Centre Family” грабна приз в сектор ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА – за „Ефективен мениджмънт, добри практики и висок професионализъм в областта на ендодонтията“.  Мила Захариева, Председател на Business Lady Club, бе отличена за своя Цялостен принос, иновативен подход и добри практики за развитието на Business Lady Club. Нейният креативен модел и актуални идеи за развитие превърхана клуба в едно още по-интересно и полезно място за дамите.

Вълнуващо е да съмсред вас тази вечер и да държа в ръцете си това отличие. Вълнуващо е, защототова епризнание за работата на Business Lady Club, за вдъхновяващите срещи и инициативи на всички нас - успешни и устремени жени, които искаме заедно да направим нашия святедно по-добро място. Щастлива съм, че съм част от този клуб. Днес, като неговпредседател, отговорността ми е по-голяма, особено след тази награда. Благодаря на Даниел Димитров, основател на Business Lady Club, на всички успешни, с които заедно случваме толкова много полезни инициативи и на моето семейство. Тази наградае за всички вас. – допълни Мила Захариева, Председател на Business Lady Club.

 Сред отличените в осмото издание на годишните награди на списание и клуб Business Lady беше и Тяна Пресолска, Собственик и управител на най-голямата верига салони за красота Dupissima. Признание Тяна получи за „Ефективен мениджмънт, добри практики и висок професионализъм“ в сектор БЮТИ ИНДУСТРИЯ. ТВ водещият на „Събуди се” по NOVA - Мирослава Иванова взе награда за „Висок професионализъм и успешна реализация в телевизионната журналистика“ в раздел МЕДИИ. Мария Дойчинова, Директор „ПР и комуникации” на „ЧЕЗ България” получи приз за „Корпоративен ПР“ в категория КОМУНИКАЦИИ. В сектор ФИТНЕС И ЛАЙФСТАЙЛ отличието отиде при Вили Томова, „ПР мениджър” на Pulse Fitness & Spa. Наградата й бе връчена за „Най-голямата бързо развиваща се лайфстайл верига“.

 „Хъс, амбиция, упоритост, мотивация, съвършенство – това са ключови думи, които цял ден присъстват в тази зала – както по време на уникалното по рода си целодневно събитие днес Business Lady Excellence, така и сега – по време на осмите годишни награди на списание и клуб Business Lady. Днес тук чухме вдъхновяващи истории на успешни дами, които не само заслужават признание, но и има много какво да споделят и на какво да научат останалите. Нашият екип е заразен и пристрастен към техния градивен ентусиазъм, силна воля и смел дух – именно това провокира в нас идеи за инициативи, чиято цел е да прави достъпен техния опит и знания” – сподели Даниел Димитров, издател на списанията Business Ladyи Bulgaria Business Review, изпълнителен директор на Бизнес лейди клуб.

 Сред специалните гости на събитието бяха д-р Лозана Василева, заместник-министър на земеделието, храните и горите; Ирена Соколова, Председател на Жени ГЕРБ и Областен управител на Перник; Станислава Стоянова, член на Парламентарната комисия по образованието и науката; Светлана Ангелова, заместник - председател на Комисията по труда и социалната политика; проф. Илко Гетов, Председател на Български фармацевтичен съюз; д-р Асен Меджидиев, председател на Столична Лекарска Колегия към Български лекарски съюз; д-р Николай Шарков, Председател на Български зъболекарски съюз; Георги Руйчев, Изпълнителен директор на Български Форум на Бизнес лидерите, Анна Виткова от Български съвет за устойчиво развитие и други, които връчиха част от наградите на отличените дами.

Водещи на събитието бяха актьорите Явор Ралинов и Илия Георгиев, а за доброто настроение на гостите се погрижиха Димитър и Христо, първият дует във формата Гласът на България.Всяка отличена дама си тръгна с подаръчен комплект, осигурен от селективната швейцарска козметика на клетъчно ниво SKIN CODE, а гостите имаха възможност да се насладят на изтънчените вина на винарска изба БОНОНИЯ ЕСТЕЙТ.

 Наградите целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание BusinessLady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.


Сподели

Публикувана на 2019-07-26 08:35:17 | Прочетена: 1120 пъти