Честит Световен ден на здравето!


Скъпи колеги магистър-фармацевти,

 

На Световния ден на здравето 7 април ви желая от сърце здраве!

Посветили сме се на една хуманна професия, чиято роля е ежедневна подкрепа за българските пациенти в справедливата борба на всеки един  за по-добър живот. Благодаря ви колеги, че неизменно следвате призванието си на най-достъпните медицински специалисти и оправдавате очакванията на пациентите, на колегите, на обществото, въпреки  предизвикателствата или точно заради тях.

Световният ден на здравето тази година е празник в извънредно положение. Празник на силния ни дух и желание да служим достойно и предизвикателство да докажем, че няма случайни хора в нашата професия.

Заредили сме се с търпение, постоянно се развиваме и усъвършенстваме и знаем, че значимите постижения изискват време, понякога ни се иска да събудим в една по-добра реалност за професионализма.

Благодаря ви колеги, че не забравяте, че най-висшата форма на знанието е добротата. Нека бъдем добри лечители и консултанти на своите пациенти, готови да ги изслушаме и да им помагаме, независимо от трудния ден. Нека използваме знанията и уменията си, там, където се намира в момента всеки един от нас, за да подобрим средата, в която живеем, да укрепим вярата на пациентите, че утрешният ден ще бъде безоблачен, защото ние, фармацевтите сме „ЗАЕДНО С ВАС“.

Бъдете здрави и с любов към професията служете с достойнство!

 

Честит празник, колеги!

 

С уважение:

Проф. Асена Стоименова, дф

и цялото ръководство на Български фармацевтичен съюз

 


Сподели

Публикувана на 2020-04-09 06:14:12 | Прочетена: 999 пъти