Удължава се до 19.02.2023 г включително записването на аптеките за бази за преддипломен стаж за студенти по Фармация


Скъпи колеги, управители на аптеки,

Удължаваме до 19.02.2023 г. включително срока за записване на аптеките за бази за преддипломен стаж на студенти по Фармация.

Тази година кандидатстването и на аптеките, и на студентите става през нова онлайн платформа.

Записването на аптеките става САМО от управителите на съответните аптеки, като входът е през затворената част на сайта на Български фармацевтичен съюз (www.bphu.bg). Ако сте управител и нямате профил на сайта на БФС, направете го. Ще Ви е необходима Европейската професионална карта за идентификация. Направете профил на стажантската програма на аптеката си, като посочите изчерпателно дейностите, които управляваната от Вас аптека извършва. Допълнително опишете аптеката си, така че да ориентирате бъдещите ни колеги какво могат да научат и видят при Вас. Можете да приемате до трима стажанти от всички фармацевтични факултети. Чуждестранните студенти се интересуват живо и от възможността стажът им да бъде провеждан на английски език.

Срокът за записване на аптеките е до 19.02.2023 г. включително!

 

Уважаеми колеги, студенти по Фармация,

От тази година през новата платформа (www.practice.bphu.bg) ще можете в реално време да виждате възможните бази за стаж и сами да си избирате в коя аптека искате да стажувате. Направете си профил и опишете себе си по най-достойния и достоверен начин, защото вероятно няма да сте единствените кандидати за конкретната аптека. 

Запознайте се с инструкциите ТУК преди да кандидатствате.

Успех на всички! 


Сподели

Публикувана на 2023-03-27 11:44:00 | Прочетена: 1840 пъти