Х-та Научна Конференция: От науката до леглото на болния. Новите реалности в условията на пандемия

Място на провеждане: Несебър, х-л Сол Несебър Ризорт
Дата: 2021-09-30
Начален час: 17:00
Край: 2021-10-03 12:00
Категория: Конференции и конгресиУважаеми колеги,

Предстои провеждането на Х-та Научна Конференция: От науката до леглото на болния. Новите реалности в условията на пандемия.

Конференцията се организира от Фондация „Академия-Кардиология”, Фондация „Логартис” и „Арбилис” съвместно с Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България, Българско научно дружество по фармация и Български фармацевтичен съюз.

С предварителната научна програма на събитието можете да се запознаете тук.

Конференцията е акредитирана от Комисия по качество на БФС с 20 (двадесет) КТ, като форма на продължаващо обучение на магистър – фармацевтите по смисъла на Закона за здравето и на Правилата за провеждане на продължаващо обучение на БФС.

Всички редовни членове на БФС, които притежават Европейска професионална карта (ЕПК) за магистър – фармацевт, издадена от БФС, са освободени от заплащане на регистрационна такса. Членовете на БФС са длъжни сами да заплатят всички разноски за пътуване и нощувки за събитието.

Тези, които желаят да придобият съответния брой кредитни точки, заплащат единствено стойността на кредитни точки, с които е акредитирана конференцията.

Задължително носете Европейска професионална карта.

Информация за регистрацията може да намерите на адрес: www.arbilis.com

Прикачени документи:


Сподели

За да видите детайлна информация за събитието, както и да заявите вашето участие на него, моля влезте в системата.

Място на провеждане - Несебър, х-л Сол Несебър Ризорт